Wadjan wokpannen

Mooie oranje wadjan van het merk Le Creuset. Dit merk wordt over het algemeen gezien als een goed merk voor wokpannen en wadjans. Een gietijzeren wokpan is lekker veelzijdig in de keuken. En, afhankelijk van de doorsnede, goed te gebruiken voor het wokken van grote maaltijden.
Wokpan of wadjan van het merk Surel. Deze gietijzeren wokpan is van robuuste kwaliteit. Hiernaast is de wok op verschillende kookbronnen te gebruiken. Zo kun je deze gietijzeren wok ook gebruiken als inductie wokpan.
Mooie gietijzeren wokpan van het merk Le Creuset. De wok heeft een mooie kleur, waardoor hij niet misstaat in je keuken. Daarnaast is de wok op alle warmtebronnen te gebruiken. Hierdoor is de wok of wadjan ook geschikt als wokpan inductie.
Vierdelige Cromargan 18/10 roestvrijstalen wok van WMF. Deze wok is een frituurpan, stomer en pan in één. In Azië wordt deze wok zeer vaak  gebruikt door de veelzijdigheid ervan. Je kunt ermee bakken, stomen, braden, frituren, etc. Door de TransTherm® bodem wordt de hitte goed geleid en vastgehouden. De wokpan wordt geleverd met een glazen deksel, een stoominzet en een rooster.
Grote roestvrijstalen wok van Fissler met glazen deksel.  De pan wordt snel warm en is van robuuste kwaliteit. Door de glazen deksel kun je tijdens het koken de maaltijd in de gaten blijven houden. Ook  behoudt het eten hierdoor meer smaak en vitamines. De wok is geschikt voor alle warmtebronnen, maar niet voor inductie.
Mooie ambachtelijke gietijzeren wokpan van BK. De geëmailleerde binnenkant zorgt ervoor dat de warmte goed wordt geleid. De wok kan op alle warmtebronnen gebruikt worden en mag in de oven en vaatwasser. Gietijzeren wokpannen zijn breed inzetbaar en van robuuste kwaliteit.
Sterke en duurzame wadjan-wok met extra dikke, veilige Titanium Excellence anti-aanbaklaag. De pan heeft een ruime, ronde vormgeving wat het extra geschikt maakt voor het bereiden van grote maaltijden. De rode stermo-spot maakt duidelijk wanneer de wadjan warm genoeg is voor gebruik, waardoor je korter hoeft te bakken en er minder vitamines verloren hoeven te gaan. De pan is geschikt voor elektrisch, gas, inductie, keramisch, oven en halogeen.
De best beoordeelde inductie wokpan bij meerdere webshops. Een zeer gebruiksvriendelijke aluminium wokpan met een Teflon® Platinum Plus veilige anti-aanbaklaag en koude handgrepen. De pan heeft een zeer goede warmteverdeling en mag in de vaatwasser.
Wokwijzer.nl
Logo