Roestvrijstalen wokpannen

RVS wokpan van Fissler met glazen deksel en een inzet om in de wok te kunnen stomen. De wokpan is sterk, wordt snel warm en is op alle warmtebronnen te gebruiken (dus ook op inductie). De wokpan bestaat uit de materialen edelstaal en glas 18/10.
Een stijlvolle RVS wokpan van het merk BK, met reliëf. De wokpan heeft een ideale afmeting (30 cm) om maaltijden te bereiden voor het hele gezin. De inhoud van de wok is 4 liter en de pan wordt geleverd met glazen deksel.
Vierdelige Cromargan 18/10 roestvrijstalen wok van WMF. Deze wok is een frituurpan, stomer en pan in één. In Azië wordt deze wok zeer vaak  gebruikt door de veelzijdigheid ervan. Je kunt ermee bakken, stomen, braden, frituren, etc. Door de TransTherm® bodem wordt de hitte goed geleid en vastgehouden. De wokpan wordt geleverd met een glazen deksel, een stoominzet en een rooster.
Grote roestvrijstalen wok van Fissler met glazen deksel.  De pan wordt snel warm en is van robuuste kwaliteit. Door de glazen deksel kun je tijdens het koken de maaltijd in de gaten blijven houden. Ook  behoudt het eten hierdoor meer smaak en vitamines. De wok is geschikt voor alle warmtebronnen, maar niet voor inductie.
Een veelzijdige wok van Demeyere in meerlagen-materiaal. Niet enkel roerbakken, maar ook frituren, stomen, bakken, koken of braden is mogelijk met deze wokpan. Het meerlagen-materiaal zorgt voor een goede warmtegeleiding, waarbij de pan in het midden een temperatuur van 230°C kan bereiken. De pan is geschikt voor inductie, gas, halogeen, elektrisch, keramisch  en de oven. Kan in de vaatwasser.
Een kwalitatieve roestvrijstalen wokpan met een veilige Tefal Titanium anti-aanbaklaag. Beschikt over een sterke bodem (RVS-aluminium-RVS) zodat de warmte gelijkmatig  wordt verspreid. Geschikt voor inductie, elektrisch, halogeen, oven, keramisch en gas. Kan in de vaatwasser.
Wokwijzer.nl
Logo