Inductie kookplaat met wokbrander

Op zoek naar een inductie kookplaat met wokbrander? Heel begrijpelijk! Authentiek wokken werkt namelijk het best als je gebruik kan maken van een (gas) wokbrander.
Natuurlijk kun je altijd voor de goedkopere optie kiezen en een losse wokbrander aanschaffen. Het nadeel hiervan is echter dat dit een extra obstakel is in de keuken: het is moeilijk op te bergen én je moet er een losse gasfles (brandstof) aan koppelen.

We kwamen erachter dat het niet gemakkelijk is om online een goede inductiekookplaat met wokbrander te vinden. Daarom willen we je graag helpen bij het vinden van beschikbare inductiekookplaten met wokbrander.

Wil je meer weten over wokpannen? Bijvoorbeeld welke materialen je nodig hebt wanneer je op inductie of gas kookt, en waar je op moet letten bij het kopen van een wokpan? Dan kun je ons stappenplan voor het vinden van de beste wokpannen eens bekijken. Of bekijk onze selectie van de beste wokpannen voor inductie.

Door de opkomst van het wokken in Nederland zijn er steeds meer mensen die een wokpan aanschaffen. Hiernaast is koken op inductie óók steeds populairder en is er behoefte aan een combinatie van deze twee fijne manieren van koken. Er zijn verschillende merken die hierop inspelen door een inductiekookplaat met wokbrander op de markt te brengen. Dit zijn o.a. Smeg, Whirlpool, Electrolux, AEG, Boretti, Bertazzoni en ATAG.


Eén van de kookplaten die Bol.com (via een externe partner) aanbiedt, is de Smeg inbouw combinatie inductie kookplaat met wokbrander. Een inbouw kookplaat met zowel de optie om op inductie te koken, als de optie om op gas te wokken, op de ingebouwde gaspit voor je wokpan.


Een andere optie is de (iets goedkopere) combi kookplaat van Whirlpool. Deze kookplaat heeft één inductie kookplaat en drie gaspitten. Afhankelijk van welke manier van koken jouw voorkeur heeft (gas of inductie), is dit een goede inductiekookplaat met wokbrander voor een wokpan. Deze inductie kookplaat is tevens geschikt voor inbouw.


Ten slotte konden we nog een inbouw inductiekookplaat met wokbrander vinden van het merk Electrolux. Deze kookplaat heeft twee inductie kookplaten en twee gasbranders.
Een mooie verdeling van opties (inductie of gas), zodat je per kooksessie of gerecht kan kiezen aan welke manier van koken je de voorkeur geeft. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om in twee pannen te bakken (of wokken) en de inductie kookplaten te gebruiken voor bijvoorbeeld de pan met rijst.


Mocht je graag willen bekijken of er meerdere opties beschikbaar zijn, dan kun je hier het overzicht van alle opties bij Bol.com vinden.

Wokwijzer.nl
Logo