Goedkope wokpannen

Tefal wokpan, 28 cm doorsnee. Goede wokpan van een goed merk. De wokpan is gemaakt van aluminium en is geschikt voor gas, elektrisch, halogeen en keramisch koken. De wokpan is erg geschikt voor een wokmaaltijd van 1 tot 4 personen.
Deze mooie traditionele stalen wok van Paderno is uitermate geschikt om in te roerbakken. Door de grootte van de wok zet je snel een gezonde maaltijd op tafel voor het hele gezin. De wok beschikt over een ronde onderkant, twee handvatten en wordt goed heet. Let erop dat je de wok van tevoren wel even goed inbrand!
Kleine aluminium wok van Tefal met Thermo-Spot en PowerGlide anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). De pan kan zowel als kleine wokpan, als voor een sauspan gebruikt worden. Ideaal voor het bereiden van maaltijden voor één persoon.
Kleine wokpan van het merk Lowenthal. De wok heeft een energiezuinige en gezonde keramische anti-aanbaklaag, mag in de vaatwasser en is geschikt voor inductie. De wokpan is door de keramische coating vrij van PFOA en daardoor 100% veilig.
Kleine carbonstalen wokpan van het merk Point-Virgule. Dit merk wokpannen wordt gezien als zeer kwalitatief. De wok bevat een dikke Whitford Excalibur antikleeflaag en is krasbestendig.
Stevige, kwalitatieve en traditionele wok van plaatstaal van het merk Debuyer. Geschikt voor het koken op gas, elektrisch, keramisch en halogeen. De wok heeft alle voordelen van een traditionele Chinese wok, maar hoeft niet op een wok-ring gezet te worden, doordat de onderkant van de wokpan plat is. Let op! De wok dient voor gebruik te worden ingebrand.
Aluminium wokpan van het merk Lowenthal. Een kleine en betaalbare wokpan met een energiezuinige en gezonde keramische anti-aanbaklaag. De wokpan mag in de vaatwasser en is geschikt voor inductie. De wokpan is door de keramische coating vrij van PFOA en daardoor 100% veilig.
Originele witte aluminium wokpan van Tefal met keramische baklaag. Door de keramische laag wordt het eten goed dichtgeschroeid, waardoor het eten knapperiger is en je minder olie of vet hoeft te gebruiken tijdens het koken. De wokpan heeft een warmte-indicator zodat je precies weet wanneer de pan warm genoeg is voor het roerbakken. De pan is o.a. geschikt voor het koken op inductie.
Keramische wokpan van Royalty Line met een bijgeleverde glazen deksel en een handgreep die koel blijft. De pan is geschikt voor inductie, keramisch, gas en elektrisch. De buitenlaag van de wokpan is door het gietproces zeer hard, waardoor de wok meer aankan dan veel andere gewone coatings. De wokpan is via de webshop ook verkrijgbaar in andere maten (bijv. 30 cm en 32 cm).
Mooie aluminium wok van BK met keramische coating. Door de keramische coating is er geen anti-aanbaklaag nodig waardoor de pan verhit kan worden tot hoge temperaturen (tot 400 graden Celcius). De wok kan gebruikt worden op gas, halogeen, keramisch, elektrisch en in de oven.
De bestverkochte wokpan bij verschillende webshops. Een robuuste aluminium wokpan met 100% veilige Titanium Excellence anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). De pan heeft een vernieuwde stermo-spot in het midden, die aangeeft of de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Geschikt voor inductie, elektrisch, keramisch, gas, oven en halogeen.
Een kwalitatieve roestvrijstalen wokpan met een veilige Tefal Titanium anti-aanbaklaag. Beschikt over een sterke bodem (RVS-aluminium-RVS) zodat de warmte gelijkmatig  wordt verspreid. Geschikt voor inductie, elektrisch, halogeen, oven, keramisch en gas. Kan in de vaatwasser.
Wokwijzer.nl
Logo