Beste wokset met mini wokpannetjes

Kleine wokpannetjes: een goed idee

Een wokset, oftewel een gourmetstel met mini wokpannetjes kan erg leuk zijn als afwisseling op een normaal gourmetstel. Zo kun je bijvoorbeeld gezondere wokmaaltijden maken, waarbij iedereen zijn eigen ingrediënten kan bepalen.
We eten daarnaast in Nederland ook steeds vaker Aziatisch en koken vaker in een wokpan. Een mini wokpannetjes set is daar een leuke feestelijke variatie op én kun je overal gebruiken: zowel binnen als buiten, thuis, bij vrienden en familie, op de camping, etc. De kleine wokpannetjes zorgen er daarnaast ook nog eens voor, dat het eten minder snel uit de pannetjes valt – wat vaak bij gewone gourmetstellen al gauw gebeurt. Een wokset zorgt dus voor minder rommel, is origineel en flexibel in het gebruik, maakt gezond eten leuk én ieder heeft zijn eigen pannetje, waardoor je je mini-wokmaaltijd precies naar eigen smaak kan bereiden. Kortom, een feest op tafel.

Welke wokset kiezen?

Bij het kiezen van de beste wokset is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het eten niet snel aankoekt (en de mini wokpannetjes dus een veilige anti-aanbaklaag hebben die niet loslaat tijdens het koken).
Hiernaast is het van meerwaarde als het wok gourmetstel óók gebruikt kan worden om pannenkoekjes in te bakken – het enige wat je dan hoeft te doen is de kleine wokpannetjes van de wokset afhalen, waardoor je op de plaat eronder kan bakken. Zo kan iedereen koken wat hij wil: vlees, vis, groenten, pannenkoekjes of zelfs een omelet.
Bij Wokwijzer maken we graag de juiste keuze als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs, zodat we u de juiste mini wokpannen (of wokset) kunnen aanraden.

De Tefal Wokparty Duo wokset met mini wokpannetjes is hierbij als beste uit de bus gekomen!

Beste mini wokpannetjes wokset

Mini wokpannetjes van Tefal

Mini wokpannen set

Dit wok gourmetstel van Tefal beschikt over een goede anti-aanbaklaag, zowel in de mini wokpannetjes als op de bakplaat. Hierdoor is het mogelijk om in de pannetjes te bakken, maar ook op de plaat zelf: dit is ideaal voor pannenkoekjes of gebakken ei.

De bakplaat van de wokset heeft ook een Thermo-Spot, die aantoont of de juiste baktemperatuur is bereikt voor het gebruiken van de wokpannetjes of de bakplaat zelf.
De wokset beschikt over 6 kleine woks met verschillende kleuren: dit heeft niet alleen een feestelijk effect, maar je kunt ze hierdoor ook gemakkelijk uit elkaar houden.

Bekijk dit product op Bol.com

Meer weten over een goede wokpan kopen? In ons artikel inclusief Top 5 wokpannen, kun je lezen welke wokpannen en materialen het beste bij jou aansluiten.

Wokwijzer.nl
Logo