Wokbrander

Wil je een goede wokbrander kopen? Dat is een goed idee: de brander is ideaal om buiten (en in sommige gevallen binnen) te gebruiken om de lekkerste wokgerechten op klaar te maken.

Er zijn een aantal dingen om op te letten wil je een wokbrander kopen. Natuurlijk zijn alle afwegingen afhankelijk van je budget, maar het is bijvoorbeeld echt van meerwaarde als de brander beschikt over thermische beveiliging. Dat wil zeggen dat de gastoevoer automatisch stopgezet wordt als het vuur uit gaat. Hiermee voorkom je schadelijke gasdampen. De meeste wok branders werken op gas, dus dit lijkt ons geen overbodige luxe.

Wokbranders worden soms ook geleverd inclusief wokpan. Dit kan een voordeel zijn, omdat je dan zeker weet dat de wokpan precies op de brander past. Hiernaast is het dan vaak ook mogelijk dat de bijgeleverde pan een ronde onderkant heeft.  De meest traditionele wokpan heeft vaak een ronde onderkant of is van plaatstaal – wat hem zeer geschikt maakt om in te roerbakken (wil je hier meer over weten, dan kun je ons artikel lezen over het kiezen van een goede wokpan).

Hiernaast kan een wok brander meestal enkel buiten gebruikt worden, maar er zijn ook modellen op de markt die geschikt zijn voor binnenshuis. Uiteraard is het goed om hierbij altijd op je veiligheid te letten.

Dus neem je deze overwegingen mee en bekijk je onze top 5 dan zul je ongetwijfeld de beste wokbrander kopen!

  • Product
  • Photos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Vierpoot wokbrander van het merk Broilfire. Werkt op propaan, butaan en LPG. De wokbrander wordt inclusief wokpan geleverd. Deze wokbrander is zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

0

99.95

  • Product
  • Photos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Deze wokbrander set van het merk Jansberg is ideaal als je meteen alles in huis wilt hebben. De set bestaat namelijk uit een wokbrander, een (traditionele) ronde stalen wokpan, een thermometer en een ...

0

179.00

  • Product
  • Photos
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

Simpele, degelijke wokbrander /gasbrander voor buiten. 33 cm lang, 11 cm hoog en 15 cm breed. Ideaal om buiten je wokmaaltijden klaar te maken.

1

29.95

  • Product
  • Photos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Wokbrander voor buiten van industriële kwaliteit. De wokbrander is aan te sluiten op flessengas en heeft speciale dragers om pannen op te kunnen zetten. De wokbrander is van gietijzer.

0

135.00

  • Product
  • Photos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Degelijke wokbrander met gietijzeren omhulsel / ombouw. Aanvullend op deze wokbrander heb je nog een gasslang en een drukregelaar nodig. Dit kun je gemakkelijk bij bestellen al accessoire.

0

79.45